Wij zijn trots op onze sponsoren:

Wilt u ook sponsor worden?

Bent u ook een ondernemer met een winnaarsmentaliteit? Gaat u samen met ons dit avontuur aan? Word dan sponsor! Er zijn verschillende manieren waarop wij iets voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen.

Maatschappelijk betrokken

Naast de deelname aan tal van wedstrijden zet het VZP Rally Team zich ook in voor maatschappelijke doeleinden. Met een sponsoring draagt u ook direct bij aan maatschappelijke doelen, zoals Race Against Cancer. Dit is een evenement om gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, een onvergetelijke dag te geven.

Win-win

Bij VZP Rally Team streven we naar een win-win situatie die voor u als bedrijf mooie kansen biedt. U geeft iets, maar in ruil daarvoor wordt uw bedrijf zichtbaar gemaakt.

Meestal is naams- of merkbekendheid een doel van sponsoring. Samen met u bedenken we graag aantrekkelijke mogelijkheden om te sponsoren, zodat we er beide beter van worden!

Merkbekendheid

Als u sponsor wordt levert dat natuurlijk ook bekendheid op voor uw merk. We bieden tal van mogelijkheden om uw merk meer zichtbaar te maken. Denk hierbij aan: bestickering op de rally auto, exposure op events, uw logo in al onze communicatie-uitingen, enz!

Netwerkmogelijkheden met (potentiële) klanten

Heeft u relaties die uw passie voor autosport delen? Dit is de ideale mogelijkheid om de binding met uw klanten en andere relaties te versterken!

Het is mogelijk om met uw relaties een evenement te bezoeken. Zo combineren we het zakelijke met het aangename! Als sponsor heeft u bovendien de mogelijkheid om in overleg een event of sponsordag te organiseren.

Sponsorpakketten

Hoofdsponsor vanaf

1500
★★★★★
Logo op website
Vermelding op Social Media
XL Logo op auto
XL Logo op kleding
Uitnodiging sponsordag
Rallyauto beschikbaar voor evenement

Stersponsor

1000
★★★★
Logo op website
Vermelding op Social Media
M Logo op auto
M Logo op kleding
Uitnodiging sponsordag

Sponsor

500
★★★
Logo op website
Vermelding op Social Media
S Logo op auto

Vriend van VZP

100
★★
Logo op website
Vermelding op Social Media

Trots op onze sponsoren

VZP_rally-donker

Menu

Contact

VZP RALLY TEAM

Helmondseweg 113a, Deurne

E-MAIL

info@vzprallyteam.com

TELEFOONNUMMER

(+31)6 52 42 73 18

© VZP Rally Team, 2020